ukenru
oberezhno-netsenzurna-leksika-odesiti-pokazali-na-scho-peretvorilosya-misto-za-trukhanova

"Обережно, нецензурна лексика": одесити показали, на що перетворилося місто за Труханова

 • 14299 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Одеситка Жанна Дженетер в своєму Facebook опублікувала відео, зняте в центрі міста, на якому показала, на що перетворився Старобазарний сквер, передає УНН.

Деталі

Показуючи кадри з недоглянутими газонами, оббитою плиткою біля пам'ятника і травмонебезпечними парканами, вона звернулася до глави міста Одеси Геннадія Труханова, адже, судячи з усього, догляд за територією відсутній вже не перший рік.

"Пан Труханов, зверніть увагу, пофотографіруйтесь тут з якимись європейськими гостями", - сказала вона.

Дженетер обурена тим, що у керівництва відсутнє розуміння того, як потрібно дбати про місто.

"Сподіваюся будинку, дачі, і ті місця, що відвідує керівництво міста і чиновники, які відповідають за стан нашого міста, сподіваюся у них так само "красиво", сподіваюся їх уявлення про догляд і турботу точно таке ж", - додала вона.

Пост Дженетер зібрав 10 тисяч реакцій і 2 тисячі перепостів. У коментарях люди бурхливо обговорюють відео і дорікають Труханову в підіграванні бізнесменам замість захисту інтересів городян:

"Коротше, реконструкція буде, але краще б за Труханова її не було, тому що буде ще гірше, з огляду на те, що він не в змозі рекомендувати врахувати в проекті реальні інтереси жителів, а не тільки комерсів".

"Комунальні служби міста не працюють і меж не помічає? Надішліть йому це відео", - додала користувач соцмережі Людмила Роднова.

Доповнення

Експерти вважають, що Труханов запам'ятається одеситам комерційною забудовою міста і клубами. 

Українські Національні Новини

Суспільство