ukenru
ob-edinenie-s-narodnym-kontrolem-vygodnee-gritsenko-chem-dobrodomovu-politolog

Объединение с "Народным контролем" выгоднее Гриценко, чем Добродомову - политолог

 • 5120 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Об'єднання "Громадянської позиції" з "Народним контролем" вигідніше Анатолію Гриценку, ніж Дмитру Добродомова. Так об'єднання політичних сил прокоментував в ефірі телеканалу "112 Україна" політолог Володимир Цибулько.

Політолог запропонував проаналізувати останню виборчу кампанію партії Гриценко на виборах в окремих територіальних громадах: "При його особистому рейтингу виявилося, що партії у нього немає. Тобто 0,5% набраних на виборах в ОТО є дуже симптоматичним сигналом ".

Однак Цибулько відзначає, що поява "Народного контролю" в зв'язці з Гриценко за рахунок надійної антикорупційної репутації Дмитра Добродомова створює "синергетичний підхід".

"У" Народного контролю ", наскільки мені відомо, партійна структура краще, ніж у Гриценко, доступ до медіаресурсів, можливості оперувати медіаресурсами значно потужніше, ніж у Гриценко", - переконаний політолог.

Нагадаємо, 22 травня Дмитро Добродомов та Анатолій Гриценко на зустрічі лідерів демократичної опозиції в Івано-Франківську оголосили, що партії "Народний контроль" і "Громадянська позиція" мають намір об'єднатися в спільну політичну платформу.

Українські Національні Новини

Політика