ukenru
o-onischenku-proponuvali-zustrich-u-varshavi-ale-vin-napolyagaye-na-londoni-n-kholodnitskiy

О.Онищенку пропонували зустріч у Варшаві, але він наполягає на Лондоні – Н.Холодницький

 • 8763 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Заступник Генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що українські антикорупційні правоохоронні органи пропонували народному депутатові Олександру Онищенку зустріч у Варшаві для надання доказів у політичній корупції, але він наполягає тільки на Лондоні. Про це він сказав в ефірі "112 Україна", передає УНН.

Н.Холодницький розповів, що антикорупційні органи пропонували О.Онищенку зустріч в одній з найближчих країн Європейського Союзу, але він наполягає тільки на Лондоні.

"Ми пропонували найближче до України, найближче – це Варшава. Відмовився. Він хоче в Лондоні. Не поїдемо ми в Лондон. Можна іншим чином дати інформацію", - сказав він.

Раніше заступник Генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький наголосив, що якщо народний депутат України Олександр Онищенко не надасть протягом 10 днів доказів стосовно його заяв про політичну корупцію, то доведеться закривати провадження.

Нагадаємо, нардепи звернулись до НАБУ "з вимогою розслідувати скандальні заяви депутата-втікача Олександра Онищенка про масштабну політичну корупцію і змову для повалення демократичного уряду".

Сам О.Онищенко заявляв, що має дані, які начебто свідчать про корупцію в українській владі.

Українські Національні Новини

Політика