ukenru
nyt-u-brytanii-vedut-rozsliduvannia-pro-sprobu-kradizhky-medychnykh-danykh-keit-middlton

NYT: у Британії ведуть розслідування про спробу крадіжки медичних даних Кейт Міддлтон

 • 74444 переглядiв

У Британії розслідують спробу крадіжки медичних даних Кейт Міддлтон у персоналу лондонської клініки, де вона проходила лікування.

The New York Times повідомили про розслідування стосовно співробітників приватної клініки The London Clinic, в якій проходила лікування принцеса Уельська Кейт Міддлтон. За даними ЗМІ, працівники лікарні підозрюються у спробі отримати доступ до медичних даних пані Міддлтон, передає УНН.

Деталі

Згідно з матеріалом, один із співробітників був спійманий у момент перегляду її даних.

"Неясно, чи вдалося співробітнику отримати доступ до файлів або поділитися ними з кимось за межами лікарні", - йдеться в матеріалі NYT.

Доповнення

17 січня Кенсінгтонський палац повідомив про планову госпіталізацію Кейт Міддлтон для проведення операції на черевній порожнині. Після повідомлень про госпіталізацію принцеси, у ЗМІ з'явилися публікації про погіршення її здоров'я та обговорення її зникнення з публічних заходів. 20 березня Кейт Міддлтон вперше за довгий час була помічена на публіці разом із принцом Вільямом.

Принцеса Уельська з чоловіком відвідала фермерський ринок: з'явилося перше відео Кейт після Різдва19.03.24, 13:01 • [views_0]

Лілія Подоляк

Здоров'я