ukenru
nurmagomedov-vibachivsya-za-povedinku-pislya-poyedinku-ta-pokhizuvavsya-dzvinkom-vid-putina

Нурмагомедов вибачився за поведінку після поєдинку та похизувався дзвінком від Путіна

 • 27282 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Російський боєць змішаного стилю (ММА) Хабіб Нурмагомедов на прес-конференції приніс вибачення за свою поведінку після бою з ірландцем Конором Макгрегором на турнірі Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в Лас-Вегасі, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Я хочу вибачитися перед всім Вегасом, Атлетичною комісією (штату Невада). Це погано, але як люди можуть говорити мені, навіщо я перестрибнув через огорожу, коли хтось говорить про мою релігію, про мого батька. ММА - це не спорт з образами, це спорт, в якому поважають суперника, я хочу, щоб так було, хочу змінити цю гру ", - сказав Нурмагомедов.

Крім того, на прес-конференції боєць розповів, що президент РФ Володимир Путін привітав його з перемогою в поєдинку за титул Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в легкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хабібу притримають гонорар за перемогу і можуть позбавити титулу – глава UFC

"Путін подзвонив після всього цього, привітав мене з перемогою і сказав, що дуже гордий", - повідомив Нурмагомедов журналістам.

Нагадаємо, менеджер чемпіона Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова Різван Магомедов був затриманий поліцією після масової бійки в залі для глядачів, яка сталася після переможного для російського бійця поєдинку проти ірландця Конора Макгрегора.

Українські Національні Новини

Суспільство