novorichna-nich-v-niderlandakh-v-rezultati-intsydentu-z-feierverkamy-zahynula-liudyna

Новорічна ніч: в Нідерландах, в результаті інциденту з феєрверками, загинула людина

 • 28313 переглядiв

У Гарлемі, Нідерланди, чоловік загинув через вибух феєрверку в новорічну ніч; 18 інших людей отримали травми в окремих інцидентах.

У новорічну ніч, в результаті вибуху феєрверку Гарлемі, Нідерланди, загинув молодий чоловік, пише видання Фолкскрант. Крім того, за даними поліції, вісімнадцять осіб з серйозними травмами до очної лікарні в Роттердамі, передає УНН.

Деталі

Одна людина загинула в Нідерландах, у місті Гарлем, ввечері 31 грудня, в результаті інциденту з феєрверками. Це другий смертельний випадок, пов’язаний з феєрверками, за два дні. У суботу в місті Неріттер (Лімбург) чоловік загинув, коли під час запуску феєрверку вибухнув шматок піротехнічного виробу.

Також поліція Нідерландів підтвердила про декілька оркемих інцидентів, в яких постраждали люди.

Вісімнадцять людей були доставлені в очну лікарню в Роттердамі в новорічну ніч через травми очей, спричинені феєрверками. Серед них щонайменше двоє дітей, повідомили в лікарні в понеділок вранці.

Майже три десятки ракет: у новорічну ніч ХАМАС здійснив масований обстріл Ізраїлю01.01.24, 12:52

За словами лікарів, напередодні була "ще одна ніч жаху", як і минулого року. Тоді приблизно в той самий час до Офтальмологічної лікарні було доставлено сімнадцять осіб. Нідерландські медична служба закликає до заборони феєрверків вже тривалий час.

ЗМІ інформують про зіткнення зі службою порятунку: у Роттердамі її працівників закидали феєрверками.

Окремо повідомляється, що в кількох місцях міста також сталися ножові поранення.

Поліція була закидана важкими феєрверками під час святкування Нового року в місті Алфен-ан-ден-Рейн – там сталася тиснява, але, як вказується, ніхто не постраждав.

Нагадаємо

У Франції у ніч на 1 січня правоохоронці затримали майже 400 правопорушників. Крім того, по всій території країни хулігани спалили близько восьми сотень автомобілів.

Уродженець рф: поліція встановила особу чоловіка, який запускав салюти в Черкасах01.01.24, 12:23

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові у новорічну ніч невідомі запустили феєрверк

     • 29444 переглядiв