novopriznacheniy-vitse-prezident-demyanenko-vislovivsya-pro-robotu-uaf

Новопризначений віце-президент Дем'яненко висловився про роботу УАФ

 • 15006 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. На XXIII Конгресі УАФ 7 червня було прийнято рішення про обрання на посаду першого віце-президента УАФ відомого футболіста і тренера української збірної серед ветеранів Анатолія Дем'яненка. За підсумками Конгресу він прокоментував роботу УАФ протягом останніх 5-ти років, передає УНН.

“Я оцінюю роботу Української асоціації футболу дуже позитивно. За ці п’ять років було зроблено дуже багато. Я ще є віце-президентом асоціації ветеранів, то і в цьому напрямку дуже багато було зроблено під егідою УАФ.

І звичайно, результат, який - на обличчя, - наша перша команда. Національна збірна України – дуже успішна. Приємно спостерігати за тим, як вони грали. Не програли жодної гри, зайняли перше місце і вийшли у таку Лігу націй”, - сказав він.

Коментуючи пандемію коронавірусу та її можливі наслідки для футболу, Дем'яненко сказав, що вона “вибила команди із колії”.

“Ми ж уперше зіштовхнулися із тим, що футболісти два з половиною місяці були без гри. Але треба продовжувати чемпіонати. “Бундесліга” грає, інші чемпіонати теж потихеньку починають відновлюються. Нічого страшного, ну що зробиш, якщо так трапилося? Здоров’я — завжди на першому місці”, - зауважив функціонер.

Він також привітав рішення УАФ щодо продовження контракту з тренерським штабом Андрія Шевченка, зазначивши, що на гру національної збірної сьогодні приємно дивитися тисячам українських уболівальникам футболу.

Як писав УНН, на 24 червня в Україні запланований рестарт Першої Ліги. 

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Резніков: мінські угоди підлягають модернізації

     • 15701 переглядiв

    На Донеччині посадовця податкової викрили на хабарі

     • 14460 переглядiв

    ФК "Рух" вже двічі тестував своїх гравців на коронавірус

     • 10319 переглядiв