ukenru
novopriznacheniy-premyer-britaniyi-pogovoriv-iz-zelenskim-ta-nagolosiv-na-nepokhitniy-pidtrimtsi-velikobritaniyi-ukrayini

Новопризначений прем'єр Британії поговорив із Зеленським та наголосив на "непохитній підтримці Великобританії України"

 • 189659 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів першу телефону розмову із новопризначеним премʼєр-міністром Сполученого Королівства Рішаком Сунаком, де той запевнив українську сторону у "непохитній підтримці Великобританії України", передає УНН.

Цитата

“Під час розмови з Ріші Сунаком домовилися написати нову главу українсько-британських відносин, проте сюжет незмінний – повна підтримка перед лицем російської агресії. Я ціную, що перший дзвінок Прем’єр-міністра відбувся саме в Україну. І завжди вдячний народу Великої Британії за підтримку”, — написав Зеленський у себе в соцмережах.

Своєю чергою Ріші Сунак запевнив у "непохитній підтримці Великобританії України", йдеться у повідомленні офісу прем'єра Британії.

“Мав за честь спілкуватися з президентом України Зеленським сьогодні ввечері. І він, і український народ можуть розраховувати на подальшу солідарність і підтримку Великої Британії. Ми завжди будемо з Україною”, — написав Сунак у Twitter.

A privilege to speak to the President of Ukraine @ZelenskyyUa this evening.

Both he and the Ukrainian people can count on the UK's continued solidarity and support.

We will always stand with Ukraine. pic.twitter.com/ycVr3K0DVS

— Rishi Sunak (@RishiSunak) October 25, 2022

Нагадаємо

25 жовтня колишній канцлер британського казначейства Ріші Сунак офіційно став прем'єр-міністром Великої Британії.

Українські Національні Новини

Політика