ukenru
novi-pravila-pidzemki-zaboroneniy-vkhid-chastkovo-odyagnenim-pasazhiram

Нові правила підземки: заборонений вхід частково одягненим пасажирам

 • 20986 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Київська міська рада прийняла нові правила користування столичною підземкою, згідно з якими прохід заборонено частково одягненим пасажирам і людям без взуття. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Київміськради.

"Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили нові правила користування Київським метрополітеном. Попередні правила столичної підземки, які були затверджені Київрадою у 1995 році, є застарілими та не враховують вимог законодавства про міський електричний транспорт", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до нових правил, пасажири не лише повинні мати охайний зовнішній вигляд, а й бути достатньо одягненими.

"Вхід до підземки буде заборонено частково одягненим пасажирам, а також без взуття, або в нижній білизні", - інформує пресслужба.

Окрім того, відтепер для безпечного пересування пасажирів із вадами зору, дозволяється проїзд із собакою-поводирем. Тварина повинна мати ошийник, намордник, спеціальне посвідчення та пройти навчання в умовах метрополітену.

Нагадаємо, у квітні цього року у Київській міській раді розробили проект нових правил користування Київським метрополітеном.

Українські Національні Новини

Київ