nova-kolona-vagnerivtsiv-pribula-do-bilorusi-za-novim-marshrutom

Нова колона "вагнерівців" прибула до білорусі за новим маршрутом

 • 224586 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Вже десята колона впк “вагнер” прибула сьогодні до білорусі. Цього разу, на відміну від попередніх, бійці “вагнера” змінили маршрут. Про це повідомляє УНН із посиланням на моніторингову групу "Беларускі Гаюн".

Цитата

“Сьогодні вранці до білорусі прибула 10-та колона найманців пригожина. Примітно, що ця колона змінила маршрут і, на відміну від попередніх, проїхала не цілком по Р43 і далі по М5, а біля черикова звернула на Р122 у напрямку могильова і далі по М8 у напрямку Р93 на бобруйськ”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що у колоні щонайменше 10 одиниць військової техніки: КамАЗ тент, кілька "буханок", мікроавтобус Volkswagen Transporter і щонайменше 6 фур.

У більшості машин номери або заклеєні, або номерні знаки рф і так званих "лднр".

До того ж колону супроводжує ДАІ рб, зазначили у моніторинговій групі.

Нагадаємо

За данними Держприкордонслужби, у білорусі, куди відправилися групи пвк “вагнер”, кількість російських найманців становить уже близько 5 тисяч.

Командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, реагуючи на прибуття групи пвк "вагнер" до білорусі, наголосив, що Україна не дозволить ворожим розвідувальним диверсійним силам діяти на нашій території. Він підкреслив, що оборонці на Київському напрямку та у Чорнобильській зоні мотивовані та готові дати відсіч ворогу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі