nkogo-ne-zatopit-vsi-budut-z-vodoyu-nachalnik-rva-pro-naslidki-udaru-po-gidrosporudakh-u-krivomu-rozi

"Нікого не затопить, всі будуть з водою": начальник РВА про наслідки удару по гідроспорудах у Кривому Розі

 • 171304 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко закликав жителів Кривого Рогу не панікувати та запевнив, що наслідки ракетного удару по гідротехнічних спорудах у місті не несуть загрози затоплень територій та припинення водопостачання. Про це інформує УНН з посиланням на сторінку Ситниченка у Telegram.

Цитата

"Було влучання у підприємство критичної інфраструктури, яке забезпечує водою. Всіх заспокою: нікого не затопить, всі будуть з водою. Так, є часткові пошкодження. Наразі тут, на місці, працюють всі: влада району, влада міста, Вілкул Олександр Юрійович (начальник Криворізької військової адміністрації, - ред.) особисто займається ліквідацією. Всі комунальні служби, міськводоканал, ДСНС, поліція працюють як одна велика команда", - сказав він.

Деталі

Ситниченко також повідомив, що сьогодні були обстріли Зеленодольської та Апостолівської громад, обійшлося без руйнувань та постраждалих.

"Решта територій району – все спокійно, без надзвичайних ситуацій. На прикордонних територіях нашого району, які межують з Херсонською та Миколаївською областями, також повністю ситуація контролюється Збройними Силами України... Ворог не підійшов ні на метр до нашого району", - додав начальник РВА.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський назвав ракетні удари по гідротехнічних спорудах спробою затопити Кривий Ріг.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Комерційний літак вилетів з України вперше з квітня - CNN

     • 332114 переглядiв

    Окупанти випустили понад 40 снарядів по Сумському районі

     • 125658 переглядiв