nizku-naselenikh-punktiv-khersonschini-vklyuchili-do-zoni-boyovikh-diy-ova

Низку населених пунктів Херсонщини включили до зони бойових дій — ОВА

 • 511974 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Міністерство реінтеграції України затвердило наказ, за яким було включено до зони бойових дій низку населених пунктів Херсонської області. Також при прийнятті рішення були враховані пропозиції стосовно роботи державних установ та реєстрів, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі 

Міністерство реінтеграції України затвердило 28 липня відповідний наказ, яким включили до зони бойових дій низку населених пунктів Херсонської області. 

Також при ухваленні цього рішення враховано пропозиції щодо роботи державних установ та реєстрів на Херсонщині. Бо при включенні до цього переліку їхня робота припиняється, тобто аби отримати будь-яку довідку херсонці мали виїздити до іншого регіону.  

Цитата 

“Ми запропонували, щоб доступ не обмежували, або жителі Херсонщини надалі могли отримувати державні послуги. До нас дослухалися, тож населені пункти, що знаходяться на лінії зіткнення, включені до зони бойових дій з можливістю подальшого функціонування державних електронних інформаційних ресурсів", — сказав Прокудін. 

Доповнення 

Зазначається, що до цього списку внесли такі пункти: 

У Херсонському районі — це Херсонська, Білозерська, Станіславська громада, а також Новотягинка, Іванівка, Микільське, Понятівка, Токарівка та Чорнобаївка. 

У Бериславському районі — Берислав, Зміївка, Новоберислав, Дудчани, Качкарівка, Милове, Республіканець, Крупиця, Червоний Маяк, Бургунка, Львове, Миколаївка, Одрадокам'янка, Ольгівка, Тягинка, Гаврилівка, Золота Балка, Михайлівка, Новоолександрівка, Осокорівка. 

У Каховському районі — Веселе та Козацьке. 

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що російські війська за 27 липня 28 разів обстріляли Херсонську область, відомо про одну поранену людину. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дніпро: ДСНС ліквідує наслідки ракетного обстрілу росіян

     • 532486 переглядiв