ukenru
nimechchina-pogodila-plan-legalizatsiyi-kanabisu-z-rekreatsiynoyu-metoyu

Німеччина погодила план легалізації канабісу з рекреаційною метою

 • 173766 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Німеччина у середу погодила план легалізації купівлі та зберігання невеликої кількості марихуани для рекреаційного використання, а також її виробництва. Про це УНН пише з посиланням на AFP.

Цитата

"Сьогодні федеральний кабінет погодив ключові моменти контрольованого поширення каннабісу серед дорослих для рекреаційного використання", - заявив на пресконференції міністр охорони здоров'я Карл Лаутербах.

Деталі

За словами Лаутербаха, постачання та використання препарату будуть "дозволені в рамках ліцензування та державного контролю". Лаутербах не назвав докладних термінів перетворення проектів пропозицій на закон, але припустив, що легалізація може статися до 2024 року.

Можливу декриміналізацію каннабісу буде переглянуто через чотири роки, щоб оцінити вплив зміни політики.

Згідно з пропозиціями, людям старше 18 років буде дозволено зберігати від 20 до 30 грамів сушеного каннабісу, який продаватиметься в авторизованих магазинах та аптеках, згідно з зведенням, отриманим AFP.

Німеччина дозволить внутрішнє виробництво канабісу ліцензованими підприємствами, а також дасть можливість дорослим вирощувати до трьох рослин для потреб.

Відповідно до пропозицій реклама канабісу буде заборонена, а упаковка продуктів канабісу має бути "нейтральною".

Додамо

Минулого року Мальта стала першою країною в Європі, яка офіційно легалізувала канабіс та його вирощування для особистого вживання.

Сусід Німеччини Люксембург також планує легалізувати наркотик.

Українські Національні Новини

Новини Світу