nichniy-udar-po-kharkovu-rosiyska-raketa-vluchila-u-lisosmugu

Нічний удар по Харкову: російська ракета влучила у лісосмугу

 • 163730 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Цієї ночі російські військові вдарили ракетою по лісосмузі у Київському районі Харкова. Про це в Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Цієї ночі ворог завдав чергового ракетного удару по м. Харків. Близько опівночі зафіксовано влучання російської ракети в лісосмугу в Київському районі. Попередньо – без втрат", – повідомив Синєгубов.

Деталі

За словами голови ОВА, протягом минулої доби армія рф обстрілювала населені пункти Харківської області вздовж лінії зіткнення. Внаслідок ворожих ударів по місту Вовчанськ було пошкоджено п'ять будинків, ніхто не постраждав.

"За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп'янському районі підірвався на міні та отримав поранення 54-річний чоловік. Вкотре наголошую, повертатися на деокуповані території до повного їх розмінування може бути дуже небезпечно", – написав Синєгубов.

Нагадаємо

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що цієї ночі росіяни атакували Нікопольський район "Градами" і дроном-камікадзе.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф поранила в Україні 750 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 76337 переглядiв