nichna-ataka-rf-po-odeskiy-oblasti-vinikli-pozhezhi-na-odnomu-z-rinkiv-ta-skladi-z-tyutyunovimi-virobami

Нічна атака рф по Одеській області: виникли пожежі на одному з ринків та складі з тютюновими виробами

 • 267743 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Унаслідок нічної атаки росії по Одеській області виникли пожежі на одному з ринків, де загорілося сім складських приміщень, а також у складському приміщенні, де, попередньо, зберігалися тютюнові вироби. Про це повідомив на брифінгу речник ДСНС України Олександр Хорунжий, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Найбільше ударів було завдано по Одеській області. Там фактично усю ніч працювали наші рятувальники. Для ліквідації наслідків обстрілів рф було задіяно 140 надзвичайників і 36 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Під час атак за попередньою інформацією постраждало п'ять цивільних осіб, зокрема ті, які знаходилися у багатоквартирних житлових будинках", - розповів речник.

Деталі

Він поінформував, що близько 2:00 19 липня було завдано удару по території одного з ринків області. Унаслідок цього виникла пожежа семи двоповерхових складських будівель площею близько дві тисячі кв.м. Для ліквідації загоряння було залучено 43 рятувальники та 10 одиниць техніки. О 8:52 пожежу було ліквідовано.

Також, зазначив Хорунжий, ракетний удар прийшовся на складське приміщення, де, за попередніми даними, зберігалися тютюнові вироби. Площа пожежі склала одну тисячу кв.м. Для ліквідації було залучено приблизно п'ять одиниць пожежно-рятувальної техніки і 14 рятувальників. На місце виїжджала мобільно-оперативна група Головного управління ДСНС в Одеській області. О 8:30 пожежу було повністю ліквідовано, повідомив речник.

Нагадаємо

У ніч на 19 липня російські війська атакували Одеську область ракетами "Онікс", іншими видами ракет з авіації, ударними дронами, є влучання в зерновий і олійний термінал, склади та постраждалі.

Голова ДСНС України Сергій Крук повідомив, що внаслідок нічної атаки російських військ на Одесу постраждало п'ятеро людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В ОК "Південь" показали наслідки нічної атаки на Одещину

     • 1835782 переглядiв