nichna-ataka-dronamy-rf-poshkodyla-krytychno-vazhlyvu-infrastrukturu-na-kharkivshchyni

Нічна атака дронами рф пошкодила критичну інфраструктуру на Харківщині

 • 33965 переглядiв

Внаслідок ударів російських безпілотників у Харківській області було зруйновано житловий будинок та пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури

Російські війська вночі здійснили атаку дронами на Харківську область, є пошкодження критичної інфраструктури. Минулої доби через ворожий обстріл пошкоджено газову трубу. Є домівки без газопостачання та світла. Про це повідомив у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

О 23:25 та о 3:00 у селі Липці внаслідок атаки дронів зруйновано житловий будинок, є пошкодження критичної інфраструктури

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога, зі слів голови ОВА, зазнали понад 18 населених пунктів Харківського, Чугуївського, Куп’янського районів.

"У селі Козача Лопань внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено газову трубу, амбулаторію, приватні будинки та авто. Без постраждалих", - зазначив він.

У результаті бойових дій, за даними Синєгубова, без газопостачання тимчасово перебувають 254 абоненти Харківського району. Після обстрілів знеструмлені 1442 абоненти в селі Козача Лопань. Роботи з відновлення тривають.

"Авіаудари ворог завдав по Іванівці Куп’янського району. На Куп'янському напрямку українські захисники відбили 8 ворожих атак у околицях Синьківки", - вказав голова ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили ППО вночі збили 41 із 48 ворожих ударних дрони

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили ППО вночі збили 41 із 48 ворожих ударних БПЛА

     • 33646 переглядiв