nichna-ataka-dronamy-na-odeshchyni-ye-zahyblyi-ta-poraneni

Нічна атака дронами: на Одещині є загиблий та поранені

 • 32989 переглядiв

Уночі ворог атакував південні регіони ударними БпЛА типу "Shahed-131/136"

Російські війська вночі атакували південь України "шахедами". В Одеській області вночі збили 12 ворожих ударних дронів. Уламки збитих безпілотників впали на одну з незаселених новобудов. Також збитий у повітрі дрон впав на дачні будинки в передмісті Одеси. Була пожежа. Одна людина загинула, є поранені, у тому числі підліток. Про це повідомили у середу у Силах оборони півдня України, пише УНН.

На Одещині ворог зосередився на атаці обласного центру. Сили протиповітряної оборони відпрацювали всі ворожі цілі. Уламки збитих БпЛА впали на одну з незаселених новобудов. Також збитий в повітрі дрон впав на дачні будинки в передмісті Одеси. Спалахнула пожежа, яку вже ліквідовано. Одна людина загинула, троє отримали поранення, серед яких 17-річний підліток

- повідомили у Силах оборони півдня України у Telegram.

Деталі

Як повідомляється, уночі ворог атакував південні регіони ударними БпЛА типу "Shahed-131/136". 2 хвилі атак з інтервалом в 15 хвилин склали 7 годин напруженої бойової роботи. Силами протиповітряної оборони знищено 17 дронів-камікадзе: 12 на Одещині, 3 на Миколаївщині, 2 на Вінниччині.

Окрім атаки на Одещину, як повідомляється, зосереджено ворог вдарив по Херсону, там пошкоджено торговельний центр і багатоквартирні будинки.

Також влучання відбулось в складські приміщення науково-дослідної установи аграрного профілю. Інформація по постраждалих уточнюється, повідомили у Силах оборони Півдня.

За ніч було знищено 32 ворожих "шахеди"27.12.23, 07:39

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нічна атака дронами: на Одещині є загиблий та поранені

     • 32989 переглядiв

    За ніч було знищено 32 ворожих "шахеди"

     • 35008 переглядiв

    У рф зросло виробництво ракетного озброєння - розвідка

     • 35409 переглядiв