ukenru
nezakonne-priznachennya-kerivnikiv-kolaborantiv-u-khersoni-mer-kolikhayev-poprosiv-v-op-detalnu-instruktsiyu-podalshikh-diy

Незаконне призначення керівників-колаборантів у Херсоні: мер Колихаєв попросив в ОП детальну інструкцію подальших дій

 • 231769 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Міський голова Херсона Ігор Колихаєв після незаконного призначення керівників-колаборантів звернувся до Офісу Президента і попросив детальну інструкцію подальших дій. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі

"Сьогодні моїм заступникам та керівникам КП, департаментів, управлінь Херсонського виконавчого комітету, старостам округів, головам районних рад було представлено нового "главу адміністрації Херсона". Було озвучено, що повноваження Херсонського міського голови делегуються, згідно з наказом обласного військового коменданта росії, Кобцю Олександру Юрійовичу, який у свою чергу підпорядковується новому голові Херсонської обласної адміністрації Сальдо Володимиру Васильовичу", - написав Колихаєв.

За його словами, Кобець озвучив, що від сьогодні саме він координуватиме процеси, що забезпечують життєдіяльність міста.
Співробітникам міськвиконкому запропонували розглянути можливість подальшої співпраці. Далі вибір буде зроблено кожним самостійно.

Цитата

"Щодо мене, то я запросив в Офісі Президента детальну інструкцію, що робити в цьому випадку мені та колегам. До прямих вказівок Офісу Президента залишаюся на віддаленому доступі (згідно з інструкцією, отриманою раніше 18.04.2022 року, № 01-01-71-2311/0/22/16, підписаною начальником обласної військової адміністрації Г.Лагутою), буду в міру можливості здійснювати управління розпочатими процесами, що стосуються життєдіяльності міста", - написав Колихаєв.

Він наголосив, що залишається багато організаційних та адміністративних питань, на які поки що не може дати відповіді.

"Але ми шукатимемо ці відповіді. Я залишаюся в Херсоні та з херсонцями, які понад півтора роки тому довірили мені керівництво нашим містом. Співпрацювати із новою адміністрацією відмовився. Херсон – це Україна! Честь маю!" - наголосив міський голова.

Раніше

Очільник Херсонської ОВА Геннадій Лагута повідомив, що у захопленій міській раді Херсона окупанти та колаборанти провели нараду, на якій призначили так званого "голову Херсонської обласної адміністрації" Володимира Сальдо та голову "Херсонської міської адміністрації" Олександра Кобця.

Українські Національні Новини

Політика