ukenru
neytralnosti-ne-isnuye-zelenskiy-zaprosiv-glavu-mok-u-bakhmut

Нейтральності не існує: Зеленський запросив главу МОК у Бахмут

 • 1643339 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський запросив главу Міжнародного олімпійського комітетуту Томаса Баха, який намагається "витягнути у світовий спорт представників держави-терориста", у Бахмут, передає УНН.

Цитата

"... запрошую пана Баха в Бахмут. Щоб він побачив на власні очі, що нейтральності не існує", - зазначив Зеленський у своєму вечірньому зверненні до українців.

Додамо

Раніше Зеленський розкритикував ініціативи керівника Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха і наголосив, що "будь-який нейтральний прапор російських спортсменів заплямований кров’ю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна може бойкотувати Олімпіаду-2024 через участь росіян та білорусів

Він також нагадав, що "українські спортсмени змушені захищати життя своїх близьких і свободу нашого народу від російської агресії. Російські удари забрали життя сотень українців та українок, які могли збагатити світовий спорт своїм талантом. росія повинна зупинити агресію й терор, і лише після цього можна буде говорити про російську участь у контексті олімпійського руху. Олімпійські принципи та війна – фундаментально протилежні одне одному".

Нагадаємо

Раніше Міжнародний олімпійський комітет опублікував заяву, в якій припустив, що росіяни й білоруси зможуть виступити на Олімпіаді в Парижі під нейтральним прапором.

Українські Національні Новини

Політика