ukenru
nevidomiy-z-nozhem-napav-na-volonteriv-kandidata-u-deputati-vid-slugi-narodu

Невідомий з ножем напав на волонтерів кандидата у депутати від "Слуги Народу"

 • 12374 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Сьогодні, у с. Добровеличківка Кіровоградської області невідомий з ножем напав на волонтерів кандидата у народні депутати від партії "Слуга Народу" Ігоря Мурдія. Про це мажоритарник по 100 округу повідомив на своїх сторінці у Facebook, передає УНН.

За словами Мурдія, зловмисник пошкодив агітаційний брендвол.

"Наш брендвол був розташований на центральній вулиці села Добровеличківка біля будинку "Побуду" і, певно, що когось це дуже нервувало. Невідомий чоловік з ножем у руках напав на волонтерів поряд, накинувшись і на сам плакат. Опір йому, звичайно, не чинили, адже усі були без зброї чи інших засобів самозахисту.... Дякуючи Богу, жінка та студент, які знаходилися біля брендволу - живі та здорові", - повідомив кандидат, опублікувавши фото порізаного плаката.

Мурдій не виключив, що до цієї ситуації можуть бути причетні його опоненти.

"Мене такі випадки відверто засмучують, але не тому, що зіпсовано плакат (новий надрукуємо), а тому, що мої опоненти просто втрачають контроль над собою і продовжують керуватися відчуттям абсолютної безкарності.

Я певен, що люди набагато розумніші, аніж ви про них думаєте, і чим дужчим буде ваш опір змінам та новим обличчям у владі, тим скоріше вони зрозуміють "хто є хто" насправді.

Подібні речі під прикриттям тих чи інших можновладців з високих кабінетів обласних держорганів влади, які аж тремтять, так не хочуть позбуватися своїх крісел, не залишаться без оцінки", - написав він.

Нагадаємо, як писав УНН, по 100 округу окрім Ігоря Мурдія у народні депутати балотуються чинний нардеп Станіслав Березкін, начальник УЗЕ Кіровоградської області Володимир Духно, представник Аграрної партії Юрій Крутько, місцевий агробізнесмен Євгеній Лучков, тощо.

Українські Національні Новини

Політика