ukenru
nevidomi-skoyili-rozbiyniy-napad-na-cherkaskogo-deputata

Невідомі скоїли розбійний напад на черкаського депутата

 • 7814 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Невідомі скоїли розбійний напад на депутата Черкаської міської ради. За цим фактом правоохоронці відкрили низку кримінальних проваджень. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Черкаської області, передає УНН.

"Інформація про напад та заволодіння майном потерпілого надійшла до Черкаського відділення поліції. На місце події було негайно скеровано слідчо-оперативну групу. По області було введено оперативний план "Перехват", - йдеться в повідомленні.

Нині слідче відділення Черкаського відділення поліції відкрило низку кримінальних проваджень: за ознаками частини 4 статті 187 (Розбій), за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною 1 статті 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання.

Нагадаємо, біля будинку депутата Конотопської міської ради прогримів вибух

Українські Національні Новини

Кримінал та НП