netrebko-ne-maie-vystupaty-v-yevropi-v-op-zaklykaly-ne-dopustyty-povernennia-rosiiskoi-opernoi-spivachky-na-stsenu-rymskoi-opery

Нетребко не має виступати в Європі: в ОП закликали не допустити повернення російської оперної співачки на сцену Римської опери

 • 21020 переглядiв

Глава ОП Андрій Єрмак закликав союзників не допустити повернення російської співачки Анни Нетребко на сцену Римської опери. Він наголосив, що російські діячі не повинні заробляти в цивілізованому світі, поки Росія вбиває українців.

Глава ОП Андрій Єрмак закликав союзників не допустити повернення російської оперної співачки Анни Нетребко на сцену Римської опери, передає УНН.

"Доволі дивні новини. Російська сопрано Анна Нетребко повернеться на сцену Римської опери. Це та культурна діячка, яка в 2012 році була довіреним обличчям на виборах путіна, у 2014 приїздила в Донецьк і тримала прапор "новоросії". Була слугою режиму. І раптом вона повертається на сцену Європи", - написав Єрмак у Telegram.

У Празі скасували концерт російської оперної співачки ганни нетребко18.08.23, 05:14 • [views_939135]

Глава ОП наголосив, що зараз дуже важливо, щоб російські діячі не мали можливості заробляти гроші в цивілізованому світі та продовжувати нести російську культуру в Європу та на Захід, поки росія вбиває наших людей, викрадає дітей і вбиває їх ракетами.

"Нетребко не має виступати в Європі. Єдине місце для неї та їй подібним зараз хіба опера в москві. Закликаю всіх дотичних і наших союзників відреагувати", - резюмував Єрмак.

У Швейцарії скасували концерт Ганни Нетребко02.05.24, 03:30

Популярні

Новини по темі

Відключення світла у суботу не планують - Укренерго

 • 14346 переглядiв

Уряд відкрив усі пункти пропуску для військових товарів

 • 13114 переглядiв