netflix-skasovuie-piat-serialiv-odnochasno-rishennia-poviazane-zi-straikom-profspilok

Netflix скасовує п’ять серіалів одночасно – рішення пов’язане зі страйком профспілок

 • 25371 переглядiв

Netflix скасував п'ять оригінальних серіалів, включно з популярним "Тінь і кістка", через нещодавній страйк і проблеми з прибутковістю. Фанати і творці висловили розчарування таким рішенням.

Корпорація Netflix оголосила про скасування п’яти оригінальних серіалів. Прийняте через тиждень, після завершення страйку акторів, рішення розчарувало як шанувальників, так і творців робіт. Про це пише видання Індепендент, передає УНН.

Деталі

Скасування п’яти телешоу пов’язане з нещодавнім страйком профспілок письменників і акторів, а також аналізом рентабельності. Після завершення страйків в Голлівуді, мережам і стрімінговим сервісам доводиться приймати рішення щодо своїх існуючих об'єктів, - багато з них можуть постраждати від скорочення через зростання витрат після того, як виробництво всіх проектів зупинилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура оскаржила вирок актору Остапу Ступці

Нещодавно Netflix закрив п'ять серіалів, один з яких був яскравим хітом і мав палку фан-базу, яка вимагала продовження сезону: "Тінь і кістка". Серед інших постраждалих: мультсеріали "Фарзар" і "Капітан Фол", "Агент Елвіс", який представляє Елвіса Преслі як секретного урядового агента, а також серіал "Гламур" із Кім Кетролл у головній ролі.

Як повідомляється, фанати не сприйняли цю новину легковажно, висловлюючи своє розчарування в соціальних мережах.

Ніколи, з жодних причин, не закохуйтеся в телешоу Netflix. Вони вбивають їх за першої ж нагоди

- написав письменник Гектор Наварро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Венеції, перед павільйоном росії на бієнале, встановили фото зруйнованого російською армією будинку у Бородянці

Ігор Тележніков

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф тричі за ніч обстріляла Сумську область

     • 37124 переглядiв

    За нардепа Лабазюка внесли заставу в 40 млн грн

     • 27824 переглядiв