ukenru
netflix-planuye-vipustiti-anime-serial-za-motivami-terminatora

Netflix планує випустити аніме-серіал за мотивами "Термінатора"

 • 19760 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Стрімінговий сервіс Netflix планує випустити аніме-серіал за мотивами франшизи "Термінатор". Проект поки знаходиться на ранній стадії розробки, сюжет тримають в секреті. Про це повідомляє УНН з посиланням на Variety.

Деталі

Відомо, що шоу займеться кінокомпанія Skydance, яка доклала руку до останніх двох картин про знаменитого кіборга.
Також за мультиплікацію візьмуться фахівці японської студії Production I.G, відомої завдяки екранізації манги "Примара в обладунках", а також стрічок "Східний Едем" і "Бі: Початок".

Шоураннер і виконавчим продюсером буде Меттсон Томлін, який недавно написав сценарій до стрічки Netflix "Проект Power" і працював над прийдешнім бойовиком Метта Рівза "Бетмен".

"Термінатор" - одна з найбільш культових науково-фантастичних історій, коли-небудь створених, і з часом вона стала тільки більш актуальною для нашого світу. Новий мультсеріал досліджує цей всесвіт так, як ніколи раніше", - заявив віце-президент Netflix по Японії і аніме Джон Дердерян.

Додамо

Зої Салдана, відома всім як зірка фільмів “Вартові галактики” та “Аватар”, в новому проекті від Netflix зіштовхнеться з піратами Карибського моря.

Українські Національні Новини

Новини Світу