ukenru
netaniakhu-zaiavyv-shcho-ie-data-koly-tsakhal-uviide-v-rafakh

Нетаньяху заявив, що "є дата", коли ЦАХАЛ увійде в Рафах

 • 29993 переглядiв

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що визначена дата, коли ізраїльські війська увійдуть до міста Рафах в секторі Газа в рамках військової операції проти ХАМАС, спрямованої на досягнення повної перемоги, звільнення заручників і позбавлення ХАМАС контролю над Газою.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що "є дата" для військ ЦАХАЛу увійти в Рафах. Він повторив у відеозаяві, що немає перемоги без операції в південному місті, передає УНН із посиланням на Times of Israel.

Нетаньяху також наголосив, що отримав детальну інформацію про переговори в Каїрі.

Ізраїль відкриває перехід Ерез та порт Ашдод для надання гуманітарної допомоги сектору Гази05.04.24, 04:03 • [views_0]

"Ми постійно працюємо над досягненням наших цілей, — зауважив Нетаньяху, — перш за все, звільняємо всіх наших заручників і досягаємо повної перемоги над ХАМАСом".

Ізраїль виведе частину військ з південних регіонів Сектору Газа07.04.24, 15:56 • [views_0]

Нагадаємо

7 жовтня 2023 року ХАМАС із території Сектору Гази напав на прикордонні райони Ізраїлю. У ході нападу загинули близько 1200 осіб, близько 250 людей захопили в заручники.

Ізраїль у відповідь на напад розпочав бомбардування Сектору Гази, а потім і наземну операцію. Її метою оголосили знищення ХАМАСу, позбавлення угруповання контролю над Газою, а також звільнення заручників.