nemozhlivo-uyaviti-yes-bez-ukrayini-fon-der-lyayen

Неможливо уявити ЄС без України - фон дер Ляєн

 • 896981 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що важко уявити Європейський союз без України, Молдови чи Балкан і що ці території будуть під впливом росії, пише УНН з посиланням на пресконференцію президентки.

Цитата 

“Неможливо уявити, що Європейський Союз буде без України, Молдови, Західних Балкан, і що ці частини Європи будуть під впливом росії або Китаю. Ми маємо зараз думати, яким буде ЄС, коли ці країни стануть його частиною”, - заявила фон дер Ляєн 

Під час пресконференції за підсумки візиту Колегії Єврокомісії до головуючої в ЄС Іспанії Урсула фон дер Ляєн зазначила, що подальше розширення Європейського блоку потребуватиме інституційних реформ.

"Ми маємо знайти відповідь на принципові питання: як буде виглядати процес прийняття рішень та використання спільного фінансування, як будуть формуватися напрямки спільної політики, і якою має бути сила, яку в Європі хочуть бачити її громадяни. Всі ці зміни потребуватимуть часу, тож обмірковувати їх потрібно вже зараз", - сказала голова Єврокомісії.

Нагадаємо

Під час свого головування у Раді Європейського Союзу Іспанія повинна продовжити санкційний тиск на росію, забезпечувати Україну необхідним озброєнням, а також підзвітність щодо воєнних злочинів рф, активізувати роботу з використання надходжень від заморожених російських активів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Неможливо уявити ЄС без України - фон дер Ляєн

     • 896981 переглядiв

    Кулеба заявив, що графік навчання пілотів на F-16 зсувається

     • 606519 переглядiв

    На Харківщині у чоловіка в руках вибухнув невідомий предмет

     • 478567 переглядiв