nemovlia-iz-perynatalnoho-tsentru-na-poltavshchyni-vykrav-cholovik-transseksual-yoho-zatrymaly-politsiia

Немовля із перинатального центру на Полтавщині викрав чоловік-транссексуал, його затримали - поліція

 • 14019 переглядiв

Трансгендерний чоловік викрав 4-денну дитину з перинатального центру в Полтавській області, мотивуючи це бажанням мати дитину, яку він ніколи не зможе народити, і тепер йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення.

Новонароджену дитину із перинатального центру на Полтавщині викрав чоловік-транссексуал. Як повідомили у Нацполіції, викрадача затримано, передає УНН.

Деталі

У поліції відзначають, що камери спостереження показували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал.

"Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру", - зазначив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за частиною 3 статті 146 та частиною 2 статті 367 (викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Слідчі поліції готують клопотання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

За скоєне 25-річному викрадачу тепер загрожує провести за ґратами від 5 до 10 років.

Нагадаємо, 14 липня до поліції Кременчука надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля.

Популярні

Новини по темі

Макрон погодив відставку уряду та прем’єра Франції Атталя

 • 13516 переглядiв

Викрадення немовляти на Полтавщині: пошуки тривають

 • 88933 переглядiв