ukenru
negoda-u-kiyevi-vulitsi-chervoni-cherez-zatori

Негода у Києві: вулиці "червоні" через затори

 • 23389 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Станом на 8:45 понеділка, 8 лютого, на тлі негоди у Києві помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

У заторах стоять проспект Перемоги, вулиця Жилянська, Повітрофлотський проспект, вулиця Саксаганського, бульвар Лесі Українки, проспект Валерія Лобановського, Велика Окружна дорога, вулиця Михайла Максимовича, вулиця Михайла Ломоносова, Голосіївський проспект.

Також "червоні" від заторів вулиця Васильківська, вулиця Голосіївська, вулиця Нова, проспект Леся Курбаса, вулиця Вацлава Гавела, проспект Любомира Гузара, вулиця Данила Щербаківського, вулиця Стеценка, вулиця Щусєва, вулиця Олени Теліги, вулиця Юрія Іллєнка, вулиця В’ячеслава Чорновола, Паркова дорога, вулиця Набережно-Рибальська, проспект Героїв Сталінграда, проспект Степана Бандери, вулиця Семена Скляренка, вулиця Вишгородська, вулиця Наталі Ужви та вулиця Сім’ї Кульженків.

Ускладнено рух й на вулиці Богатирській, вулиці Народного Ополчення, бульварі Дружби Народів, Наддніпрянському шосе, вулиці Михайла Грушевського та Нижньому Валі.

На лівому березі Києва у заторах стоять проспект Миколи Бажана, проспект Петра Григоренка, вулиця Анни Ахматової, Харківське шосе, Дарницьке шосе, проспект Соборності, Броварський проспект, бульвар Перова, вулиця Курнатовського, вулиця Братиславська, проспект Романа Шухевича, вулиця Оноре де Бальзака та вулиця Лісківська.

Ускладнено рух на Південному, Дарницькому, Русанівському та Північному мостах, а також на мосту Патона у напрямку правого берега.

Негода у Києві

Близько опівночі у столиці розпочався снігопад. Перед початком опадів дорожники виконали превентивну обробку, у першу чергу, мостів, вулиць із бруківки, спусків, зупинок громадського транспорту та сходів. Із початком снігопаду розпочалось й прибирання доріг та тротуарів, вказали у КМДА.

За даними Київавтодору, було залучено 347 одиниць спецтехніки і 206 працівників у складі 32 бригаді з ручного прибирання.

Як зазначили у комунальній корпорації, це тільки початок снігопаду. Упродовж дня, зокрема, пообіді очікується посилення опадів. Тож, дороги і тротуари очищають повторно.

Водіїв закликали не залишати авто на узбіччях, крайніх смугах і тротуарах, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Також попросили не використовувати власні автомобілі під час снігопаду, а надати перевагу громадському транспорту.

Доповнення

Синоптики попереджали, що в Україні на початку поточного тижня очікується погіршення погодних умов - на заході, півночі та у центральній частині вітер і значний сніг. Морози сягатимуть 20 градусів нижче нуля, менше лише на півдні та Прикарпатті - до 10 градусів морозу.

Українські Національні Новини

Київ