negoda-na-balkanakh-zabrala-zhittya-vzhe-6-lyudey

Негода на Балканах забрала життя вже 6 людей

 • 267659 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Потужний шторм пронісся на Балканах 19 липня, загинули щонайменше шість людей і десятки отримали поранення, повідомляє Радіо Свобода, передає УНН.

Деталі

19 липня на Балканах пронісся потужний шторм, що призвів до загибелі щонайменше шести людей та численних поранень, про це повідомляє поліція та місцеві ЗМІ. Внаслідок стихії виникли різні небезпечні ситуації.

У столиці Хорватії, Загребі, хорватський пожежник загинув після того, як на нього впали дерева. В хорватському місті Черник водій легковика також загинув через падіння дерева.

Інші жертви сталися в містах Блед у Словенії, а також в Брчко на півночі Боснії та Герцеговини. Сильний вітер пошкодив комерційні та житлові будинки, аеропорт у Баня-Луці тимчасово закрили, також деякі залізничні сполучення були перервані.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось про 5 загиблих внаслідок шторму на Балканах у середу. Двоє чоловіків загинули в столиці Хорватії Загребі після того, як на них впали дерева, повідомила хорватська поліція. 50-річний чоловік був збитий на вулиці, а 48-річний чоловік перебував у своїй машині. Відомо, що ще у двох постраждалих численні травми голови.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Негода на Балканах забрала життя вже 6 людей

     • 267659 переглядiв

    ДП «Антонов» повернув повний контроль над Antonov Logistic Salis

     • 357928 переглядiв