ukenru
nefodov-rozpoviv-na-scho-pidut-zakladeni-v-byudzheti-dlya-mitnitsi-488-mln-grn

Нефьодов розповів, на що підуть закладені в бюджеті для митниці 488 млн грн

 • 10544 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. На Державну митну службу України в бюджеті закладено 488 млн грн, які підуть на експлуатацію існуючих скануючих систем та вагові комплекси. Про це повідомив на брифінгу у середу голова Державної митної служби Максим Нефьодов, передає кореспондент УНН.

"Ми хочемо використати 488 млн грн, які закладені зараз в держбюджет. Що ми отримаємо, використавши ці кошти? У першу чергу, ми хочемо запустити в експлуатацію існуючі скануючі системи та вагові комплекси. Як ви знаєте, закуплено 7 систем, з яких 6 можна запустити до кінця цього року", - сказав Нефьодов.

За його словами, на складах знайшли 11 незмонтованих ваг, які будуть встановлені до кінця цього року. Також планують провести капітальний ремонт на кількох існуючих об’єктах інфраструктури і перейти від "клаптикового ремонту".

"Для розуміння: зараз на пункті пропуску "Чоп" немає проекту на пункт пропуску, а є 10 окремих проектів на різні шматочки. Починаючи від цього сумнозвісного туалету, за який мені щиро особисто надзвичайно соромно, до окремого проекту на водогін до цього туалету", - зазначив Нефьодов, додавши, що вбиральні на митницях будуть приводити у належний експлуатаційний та санітарний стан.

Нагадаємо, уряд визначив 12 пріоритетних митних пунктів пропуску, де працюватиме над ліквідацією черг і покращенням умов перетину.

Українські Національні Новини

Економіка