nedobrosovisni-robotodavtsi-kompaniyi-yaki-potrapili-u-skandal-cherez-konflikti-z-pratsivnikami-pid-chas-viyni

Недобросовісні роботодавці: компанії, які потрапили у скандал через конфлікти з працівниками під час війни

 • 626728 переглядiв

“Хлібний” та “Редкая птица”

Мережа кав’ярень “Хлібний” вже неодноразово потрапляла у скандали через недобросовісне ставлення до своїх працівників. От і на початку повномасштабної війни співробітники кав’ярень стикнулися із затримками та невиплатами заробітних плат за лютий.

Однак ще гіршою була ситуація у ресторані “Редкая птица” від тих сами власників. Як розповіла одна із працівниць закладу, ресторан просто закрили, не попередивши про це персонал. Разом з тим, зарплати за відпрацьований час їм не виплатили, прикриваючись тим, що заклад допомагає ЗСУ.

“Молоко від фермера”

Працівники магазинів “Молоко від фермера” стикнулися з величезними штрафами через протерміновані продукти. Фактично власники магазинів вирішили перекласти відповідальність за зіпсований продукт на працівників і стали списувати з них вартість такої продукції. Про це вони розповідають на сайтах з відгуками. Працівники кажуть, що іноді доводилося продавати протерміновані продукти, аби ці кошти не списували з них, адже через величезні штрафи можна було залишитися взагалі без зарплати.

“Егерзунд”

Працівники мережі магазинів “Егерзунд” взагалі вирішили судитися з компанією. Усе через незаконні звільнення вже після початку повномасштабного вторгнення.

Як розповів один з працівників, з початком повномасштабного вторгнення працівників магазинів відправили у неоплачувану відпустку, а згодом вони дізналися про своє звільнення. За документами працівників звільнили за згодою сторін, однак самі співробітники не підписували заяви на звільнення. Виплати за звільнення працівники також не отримали. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ звільнили Озерне на Донеччині – Генштаб

     • 151024 переглядiв

    АЛЛО: яким вийшов iPhone 14

     • 372250 переглядiв

    Лікарі "стурбовані" станом здоров'я королеви Єлизавети II

     • 196704 переглядiв