ne-trimannya-pid-vartoyu-vaks-zminiv-zapobizhniy-zakhid-golovi-ternopilskoyi-oblradi

ВАКС змінив запобіжний захід голові Тернопільської облради

 • 12644 переглядiв

КИЇВ.17 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд сьогодні змінив запобіжний захід голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку на цілодобовий домашній арешт. Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура, передає УНН.

Деталі

Слідчий суддя ВАКС, як повідомляється, частково задовольнив клопотання прокурора САП, та змінив запобіжний захід Михайлу Головку.

"За рішенням суду до указаного підозрюваного застосовано цілодобовий домашній арешт. Також, за клопотанням прокурора слідчий суддя ВАКС стягнув в дохід держави понад 805 тис. грн, які були внесені в якості застави за особу", - повідомили у САП.

Нагадаємо

15 листопада прокурор САП наполягав на зміні запобіжного заходу для голови Тернопільської облради Михайла Головка і клопотав про тримання під вартою.

За даними слідства, він та двоє заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації вимагали та одержали неправомірну вигоду від бізнесмена-волонтера. У зв’язку з цим 26 червня їм повідомили про підозру. 

Згодом Вищий антикорупційний суд вирішив взяти Головка під варту, але при цьому визначив заставу у розмірі 805 200 гривень.

Згодом голову Тернопільської обласної ради звільнили з-під варти: за нього внесли заставу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС змінив запобіжний захід голові Тернопільської облради

     • 12644 переглядiв

    Вимагав хабар у військового: на Буковині затримали голову ВЛК

     • 12922 переглядiв