ne-provokuyte-nas-mi-z-vami-voyuvati-ne-zbirayemosya-ministr-oboroni-bilorusi-zvernuvsya-do-ukrayini

"Не провокуйте нас - ми з вами воювати не збираємося": міністр оборони білорусі звернувся до України

 • 164429 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Міністр оборони білорусі Віктор Хренін виступив із заявою, що армія білорусі не збирається нападати на Україну, а готується лише оборонятися в разі “провокацій”. Про це інформує УНН.

Цитата

“Ми фіксуємо, що наші сусіди українці занепокоїлися сьогодні тим, що з боку збройних сил білорусі можуть здійснюватися агресивні дії. Йдеться про триваючі вкидання інформації про нібито підготовку нападу з нашого боку. У нас відповідь на це була і залишається одна: не провокуйте нас – ми з вами воювати не збираємося. Ні з литовцями, ні з поляками, ні тим більше з українцями ми воювати не хочемо. Якщо ви не хочете і не будете робити неправильні кроки, значить, війни не буде”, – заявив Хренін.

Він додав, що плани білорусі – це плани оборони і застеріг “від провокацій”.

“Якщо хоч один метр білоруської землі буде підданий агресії, як було сказано головнокомандувачем, відповідь буде миттєвою і жорсткою. Тому ми ще раз застерігаємо від провокацій. Ви не хочете з нами війни – ми не хочемо її теж”, – повідомив Хренін.

Нагадаємо

МЗС Білорусі вручило українському послу Ігорю Кизиму дипломатичну ноту, в якій стверджує, що Київ нібито планує завдати удару по території Білорусі. МЗС України спростувало цю інформацію.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ оголосила у розшук дмитра медведєва

     • 217527 переглядiв

    МВС спростувало інформацію щодо закриття пунктів пропуску

     • 127999 переглядiв

    Через масовані обстріли в Україні затримується 20 потягів

     • 115671 переглядiв