ne-minulo-y-misyatsya-v-op-prokomentuvali-evakuatsiyu-kolaborantiv-z-khersona

"Не минуло й місяця": в ОП висміяли евакуацію колаборантів з Херсона

 • 200339 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив, що не минуло й місяця після анексії Херсона, як самопроголошена "адміністрація" евакуюється з міста. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter Подоляка.

Цитата

"Не минуло й місяця з помпезного оголошення про анексію Херсона, урочистого концерту на Червоній площі та криків "гойда", як самопроголошена "адміністрація міста" урочисто евакуюється в очікуванні українського правосуддя. Реальність може бути болючою, якщо жити у світі вигаданих фантазій", – написав Подоляк.

Додамо

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що росіяни намагаються залякати херсонців фейковими розсилками про "обстріли" з боку українських війських і влаштовують пропагандистську показуху з евакуацією.

"Доволі примітивна тактика, враховуючи, що ЗСУ не обстрілюють українські міста – це роблять виключно російські терористи, в яких навіть на росії на житлові будинки падають літаки", – зазначив Єрмак.

Нагадаємо

Гауляйтер Херсонської області володимир сальдо заявив, що для цивільних на сім днів закривають в'їзд у регіон. Населення та структури "місцевої влади" перевозять на лівий берег Дніпра.

Голова Миколаївської ОВ Віталій Кім повідомив, що поблизу Чаплинки Херсонської області російські окупанти риють окопи для артилерії і, ймовірно, готуються обстрілювати тимчасово захоплений Херсон.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Експорт гречки з України заборонено до кінця року

     • 161734 переглядiв