ukenru
ne-markoyu-yedinoyu-ukrposhta-prodavatime-merch-iz-rosiyskim-korablem

Слідом за марками: Укрпошта продаватиме мерч із "російським кораблем"

 • 170590 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. З 1 травня Укрпошта продаватиме в інтернет-магазині футболки, світшоти та магніти з “російським кораблем”, який послали українські прикордонники з острова Зміїний. Про це у своєму Telegram повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, пише УНН.

Цитата

"Як обіцяли, з 1 травня в нашому інтернет-магазині ви зможете придбати мерч (футболки, світшоти (як в мене на фото) та магніти) з зображенням нашої відомої марки, а також інші марки з минулих тематичних випусків”, – ідеться у повідомленні.

Деталі

Наголосили, що магніти вже також доступні для продажу у головному відділенні Укрпошти на Майдані Незалежності. Згодом вони будуть доступні по всій країні. Частина з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ.

“Нагадуємо іншим продавцям – не треба порушувати права інтелектуальної власності Укрпошти та автора картини. Ми не давали згоду на використання зображення марки жодному продавцю. Тобто весь інший мерч, із зображенням марки, це є "контрабанда з Малой Арнаутской", - написав директор.

Смілянський також повідомив, що наразі працівники пошти пакують та відправляють марки, які замовили раніше. Укрпошта опрацьовує до 2000-2500 замовлень на день. 30 квітня зможуть замовити марки, ті хто не встиг це зробити через старий інтернет-магазин, для цих клієнтів виділили 60 000 марок. Продаж буде обмежений.

"Всі, хто замовляв в старому інтернет-магазині і не зміг замовити в новому отримають особистий email в суботу, 30 квітня вранці. Через унікальне посилання буде можливість зробити 1 замовлення на 1 аркуш з 1 IP адреси. Тобто якщо відкрили на телефоні, то зможете зробити замовлення з телефону. З комп’ютера чи з іншого телефону це вже буде неможливо", - додав директор.

Доповнення

22 квітня в Укрпошті анонсували випуск другої марки цієї серії – "Русскій воєнний корабль ... ВСЬО" або “Russian Warship … DONE”.

Українські Національні Новини

Суспільство