ukenru
ne-khochut-buti-garmatnim-myasom-okupanti-boyatsya-nastupati-na-kharkivskomu-napryamku-sbu

Не хочуть бути гарматним м’ясом: окупанти бояться наступати на Харківщині – СБУ

 • 140100 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Українські військові настільки ефективно знищують ворогів на Харківщині, що окупанти бояться наступати на цьому напрямку, адже не хочуть бути гарматним м’ясом. Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

Деталі

"Сначала наших просто кидали наперед. С другой роты. Их мертвыми попривозили. На броню прыгает и поехали на зачистку села. А там же всегда ждут и стреляют укропы. Сегодня люди начали отказываться. Россияне отказались, наши отказались, но луганчане поехали", - розповідає своїй матері чоловік, якого рашисти мобілізували на території "ДНР".

Він говорить, що відмовився іти у наступ під Ізюмом і не хоче бути гарматним м’ясом. Чоловік не збирається підписувати жодних контрактів із окупантами.

"Наша миссия – выжить! Слов нет… Россия оставляет после себя руины. Прорваться туда не могут. 9 мая это все не кончится", - резюмує окупант.

"Що ж, якщо місія цих загарбників – вижити, радимо їм чимшвидше скласти зброю і здатися у полон. А далі – кожен відповідатиме за скоєне", - повідомляють в СБУ.

Доповнення

Під час боїв в районі Ізюму Харківської області Збройні сили України знищили до 60% особового складу і військової техніки окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство