ukenru
ne-cherez-strakh-napadu-nato-zelenskiy-nazvav-spravzhnyu-prichinu-napadu-rf-na-ukrayinu

Не через страх нападу НАТО: Зеленський назвав справжню причину нападу рф на Україну

 • 185335 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. росія напала на Україну не через страх нападу НАТО. Справжньою причиною є розвиток України, який спричинив би дестабілізацію всередині росії. Про це під час розмови із французькими студентами заявив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

"НАТО - це лише одна з причин того, що росія напала на Україну. Вони не вважають нас державою, не вважають нас народом. Вони хочуть мати 100% вплив. Вони були всюди. У правоохоронних органах, в наших Збройних силах, Міністерстві оборони, вони були всюди. Окремі партії представляли їх в парламенті. Таким чином вам не дають розвиватися так, як ви хочете", - зазначив Зеленський.

Деталі

На переконання Президента, Кремль найбільше боїться дестабілізації всередині своєї країни. Тому веде пропаганду, дискредитуючи Україну.

"росія не бачить нас незалежною державою. Вони бояться це програти. Бо вони можуть побачити, як розвивається наша держава. І, не дай Боже, щоб їхні люди побачили, що ми краще живемо, ніж люди в росії. Бо це вплине на дестабілізацію всередині росії", - заявив Зеленський.

Доповнення

Канцлер НІмеччини Олаф Шольц заявив, що Україні може знадобитися близько ста років, щоб подолати наслідки нинішньої повномасштабної війни, яку ініціювала російська федерація.

Українські Національні Новини

Політика