ne-biytesya-ya-zh-ne-boyusya-chempiona-z-boksu-vereschuk-povtorno-viklikala-klichka-na-debati

"Не бійтеся, я ж не боюся чемпіона з боксу": Верещук повторно викликала Кличка на дебати

 • 16352 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Нардеп і кандидатка в мери Києва від партії "Слуга народу" Ірина Верещук повторно викликала чинного міського голову Віталія Кличка на дебати. Про це вона заявила вчора, 21 вересня, в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

"Уже як кандидат - кандидата вкотре запрошую: пан Кличко, приходьте на дебати. Ви ж кандидат, ви ж чинний міський голова. Вам нема чого приховувати, рівно як і мені. Ми поговоримо як мер з мером", - запропонувала Верещук.

Вона також закликала Кличка не боятися дебатів, оскільки вона, колишній мер маленького міста Рави-Руської і жінка, не боїться "вийти проти вас, чемпіона світу з боксу".

Нагадаємо, 16 липня Верещук обрали кандидатом в мери Києва під час партійних праймеріз СН. А 18 вересня партія "Удар" висунула Кличка кандидатом у мери столиці.

Також нагадаємо, Ірина Верещук вже не вперше запрошує Кличка на дебати. Але мер поки мовчить. Політологи вважають, що він боїться втратити свій рейтинг внаслідок публічної дискусії з опонентом.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Киянин отримав вирок за вбивство собаки

     • 11811 переглядiв