ukenru
nazk-perevirila-deklaratsiyu-nardepa-novinskogo-i-sche-shesti-posadovtsiv

НАЗК перевірила декларацію нардепа Новинського і ще шести посадовців

 • 9138 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції перевірило декларації народного депутата Вадима Новинського і ще шістьох посадовців. Про це у Facebook повідомляє прес-служба НАЗК, передає УНН.

"НАЗК перевірило е-декларації сімох суб’єктів декларування, серед яких народний депутат України та депутати міськрад", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення прийняті щодо е-декларацій, які були подані народним депутатом України VIII скликання Вадимом Новинським за 2015 рік (виправленої) та за 2016 рік, депутатом Мелітопольської міської ради Запорізької області Ольгою Русило, за 2016 рік, депутатом Маріупольської міської ради Донецької області Вашурою Савелієм, за 2016 та 2017 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дунаєв не зазначив у е-декларації відомості про усі свої фірми - Луценко

Також перевірені декларації прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Харківської області Сергія Фокіна, за 2015 рік, проректора з адміністративно-господарської роботи Глухівського національного педагогічного університету Анатолія Коротича, за 2016 рік (виправлена) та за 2017 рік, старшого інспектора чергового відділу оперативного реагування управління "Корпусу оперативно-раптової дії" ГУНП в Київській області Сергія Земенко, за 2016 рік та за 2017 рік (після звільнення) та головного спеціаліста Державної екологічної інспекції України Оксани Ярмоленко, за 2016 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК: посадовці столичної митниці несвоєчасно подали декларації

Крім того, НАЗК прийняла рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій поданих Южненським міським головою Володимиром Новацьким, за 2015 - 2017 роки.

"Перевірка триватиме 60 календарних днів", - нагадали у НАЗК.

Нагадаємо, Національне агентство із запобігання корупції розпочало перевірки е-декларацій, поданих 16-ма суддями та завершило перевіряти декларації 5-ох суб’єктів декларування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП