ukenru
naytitulovanishiy-klub-shotlandiyi-viletiv-na-starti-ligi-yevropi

Найтитулованіший клуб Шотландії вилетів на старті Ліги Європи

 • 20418 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. "Відеотон" і "Прогрес" подолали перший кваліфікаційний раунд Ліги Європи УЄФА. Клуб з Люксембурга вибив іменитий шотландський "Рейнджерс", інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Визначилися перші переможці стартового відбіркового раунду Ліги Європи УЄФА. Після загальної перемоги над "Бальцаном" (5:3 загальний результат) "Відеотон" битиметься з "Німме" або "Б-36". А "Прогрес", що зайняв у минулому чемпіонаті Люксембургу четверте місце, виграв перше єврокубкове протистояння з 14-ї спроби (2:1 загальний результат), вибивши з турніру

"Рейнджерс", і зустрінеться з переможцем пари "АЕЛ" - "Сент-Джозефс".
Примітно, що "Рейнджерс" є найтитулованішою командою Шотландії – 54 титули.

Довідка УНН: через фінансові проблеми "Рейнджерс" був виключений зі складу учасників Шотландської Прем’єр ліги сезону 2012/13 років. Загальна заборгованість найтитулованішої команди Шотландії (54 титули) становила понад 100 млн. євро.
Перший сезон після чотирирічного відсутності в еліті команда провела не найкращим чином, так і не зумівши нав’язати боротьбу беззастережному гегемонові шотландського футболу останніх років "Селтіку", на додаток до всього поступившись у боротьбі за другий рядок "Абердіну".

Українські Національні Новини

Спорт