ukenru
naykrupnisha-porazka-v-istoriyi-apl-manchester-yunayted-deklasuvav-sautgempton

Найкрупніша поразка в історії АПЛ: "Манчестер Юнайтед" декласував "Саутгемптон"

 • 21610 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У рамках матчу 22 туру АПЛ між "Манчестер Юнайтед" та "Саутгемптоном" відбулася найбільш розгромна різниця у рахунку в історії змагань, повідомляє УНН з посиланням на Twitter "Mister Chip".

Деталі

На другій хвилині зустрічі півзахисник "Саутгемптона" Александр Янкевіц в центрі поля прямою ногою в'їхав в коліно Скотту Мактомінаю і негайно отримав за цей фол червону картку. Також вилучення на 86 хвилині отримав інший гравець "Саутемптона". Як наслідок 9:0.

Дубль оформив "Марсьяль", також забивали Ван-Біссака, Решфорд, Кавані, Мактоміней, Фернандеш, Джеймс та автогол Беднарека.

Примітно, що у минулому сезоні команда Ральфа Хазенхюттля поступилася вдома "Лестеру" з аналогічним рахунком 0:9. Між поразкою і сьогоднішнім результатом з "МЮ", пройшов всього 1 рік і 3 місяці. Таким чином, "святі" стали першим клубом за останні 128 років, який програв два матчі в вищому дивізіоні чемпіонату Англії з різницею дев'ять або більше голів за менш ніж два роки.

Доповнення

Підопічні Уле-Гуннар Сульшера в 22 матчах набрали 44 очки і посідають 2-е місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Саутгемптон" (29) - на 12-му місці. У підопічних Ральфа Хазенхюттля один матч в запасі.

Українські Національні Новини

Спорт