ukenru
naykraschiy-bombardir-v-istoriyi-shakhtarya-zavoyuvav-kubok-libertadores

Найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" завоював Кубок Лібертадорес

 • 21193 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Бразильські футбольні клуби "Палмейрас" та "Сантос" в фінальному поєдинку визначили володаря Кубку Лібертадорес за підсумками 2020-го року, передає кореспондент УНН.

Деталі

Розв'язка матчу стала окрасою фінального протистояння за престижний трофей. На 9-й компенсованій хвилині до зустрічі Роні здійснив навіс з правої бровки поля, який ударом головою реалізував півзахисник Брено (направив ігровий снаряд за комірець голкіперу) – 1:0 на користь "Палмейраса".

Повний поєдинок у стані переможців провів колишній нападник "Шахтаря" Луїс Адріано.

"Палмерайс" вийшов у фінал турніру в п'ятий раз (1961, 1968 1999, 2000, 2 021), клуб ставав також володарем трофея за підсумками розіграшу 1999 року.

Відзначимо, Кубок Лібертадорес проводиться з 1960 року. Попереднім переможцем турніру був бразильський "Фламенго". Лідером за кількістю перемог в Кубку Лібертадорес є аргентинський "Індепендьєнте", який виграв у всіх семи фіналах, в яких брав участь.

До речі

Луїс Адріано є найкращим бомбардиром в історії "Шахтаря". Найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" оформив хет-трик у чемпіонаті Бразилії

Українські Національні Новини

Спорт