nayev-vorozha-drg-sprobuvala-zayti-na-chernigivschinu-yiyi-zupinili

Наєв: ворожа ДРГ спробувала зайти на Чернігівщину, її зупинили

 • 1394251 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Сили оборони України зупинили спробу заходу чергової ворожої диверсійно-розвідувальної групи у Чернігівській області, ворог відступив з втратами, повідомив у вівторок командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

Цитата

"У Північній операцій зоні, у межах Новгород-Сіверської територіальної громади, припинено чергову ворожу спробу перетину державного кордону України з боку російської федерації", - написав Наєв у Telegram.

Деталі

З його слів, наближення до контрольної смуги з різних боків двох озброєних груп бойовиків помітив вартовий посту спостереження. "Зав’язався стрілецький бій. Відразу за рішенням старшого командира по диверсійним силам противника було нанесене вогневе ураження з артилерії. Одночасно до державного кордону висунувся протидиверсійний резерв з підрозділами аероспостереження", - розповів генерал-лейтенант.

"За попередніми даними, диверсійно-розвідувальні групи складалися з п’яти та семи бойовиків відповідно. Зазнавши втрат пораненими та вбитими, ворог відійшов у зворотному напрямку", - повідомив Наєв.

Доповнення

Як повідомляв командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, армія рф не полишає спроб знайти слабкі місця в обороні на Чернігівському та Сумському напрямках, у прикордонні фіксується проникнення ДРГ, але всі спроби були невдалі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Наєв: ворожа ДРГ спробувала зайти на Чернігівщину, її зупинили

     • 1394251 переглядiв

    Миколаївська область: окупанти обстріляли Очаків з РСЗВ

     • 883605 переглядiв