navkolo-melitopolya-okupanti-rozmistili-trenuvalni-poligoni-dlya-mobilizovanikh-mer

Навколо Мелітополя окупанти розмістили тренувальні полігони для мобілізованих - мер

 • 668471 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Мелітополь у Запорізькій області став для російських окупантів логістичним та адміністративним форпостом, будується оборона міста та облаштовуються бомбосховища для військового керівництва. Також російські загарбники розмістили навколо міста тренувальні полігони для мобілізованих. Про це під час брифінгу повідомив мер міста Іван Федоров, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Рашисти обрали Мелітополь як свій логістичний і адміністративний форпост. Туди масово звозять як військову техніку, так і особовий склад. Сьогодні зранку колона військової техніки, у кількості більше ніж 50 одиниць, пересувалася по місту Мелітополь у бік Запоріжжя та запорізької лінії фронту. Також навколо Мелітополя щонайменше в двох локаціях ворог розмістив тренувальні полігони, де тренує мобілізованих. Це і на узбережжі Молочного лиману, і поблизу селища Михайлівка», – розповів Федоров.

Окрім того, окупанти готуються до оборони міста та облаштовують бомбосховища для військового командування.

«Це і на базі аграрного університету, і райвідділу СБУ, і Будинку культури залізничників. Є інформація від наших місцевих, що будують підземні міста. Наприклад, у селищі Новомиколаївка закопують в землю морські контейнери, будуючи таким чином для себе сховища», – додав Федоров.

Нагадаємо

На сьогодні Мелітополь Запорізької області є суцільною ворожою військовою базою, російські окупанти розташовуються поблизу цивільної інфраструктури - місцевих закладів освіти, ринку, багатоповерхівок.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У роботі Twitter стався масштабний збій

     • 1276417 переглядiв

    У КМВА пояснили причину останньої тривоги у Києві та області

     • 12458261 переглядiв

    Продаж QR-квитків у столичному метро відновили

     • 1422348 переглядiв