ukenru
navit-dlya-svoyikh-vin-porozhnye-mistse-podolyak-pro-reaktsiyu-rosiyi-na-zatrimannya-medvedchuka

Навіть для своїх порожнє місце: Подоляк про реакцію росії на затримання Медведчука

 • 99105 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував реакцію колишнього російського президента Дмитра Медведєва на затримання нардепа Віктора Медведчука. Представник ОПУ назвав його порожнім місцем для своїх же та тим, хто не має впливу у росії, передає УНН з посиланням на його Telegram.

Цитата

"Пан Медведєв був президентом і прем'єр-міністром росії протягом 14 років, але його єдиний спосіб нагадати про себе сьогодні – сказати щось стосовно України. Сказати бридке, гидке й традиційно дурне. Щось схоже на сентенцію про "бідного Медведчука", — зазначив Подоляк.

Деталі

За словами представника ОПУ, Медведєв абсолютно точно не має жодного впливу в росії. Його команда була звільнена з уряду, а когось навіть заарештували. Ніхто в кремлі його не поважає. Навіть російське суспільство присвятило йому спеціальний хештег — #Жалкий.

"Складно посперечатися з цією оцінкою. У світі ж до Медведєва взагалі ставляться як до порожнього місця. Дивно, що останнім часом рф постійно вдається до реанімації "політичних мерців", — додав він.

Доповнення

Колишній президент росії Дмитро Медведєв розлютився через арешт проросійського політика Віктора Медведчука в Україні і висунув серйозні звинувачення на адресу Києва.

Віктора Медведчука затримали ввечері, 12 квітня. Президент України Володимир Зеленський опублікував фото злочинця у себе в соцмережах.

На ньому була військова форма Збройних сил України. Політик намагався втекти з країни.

Москва неохоче відреагувала на ідею Києва обміняти затриманого народного депутата Віктора Медведчука на полонених українців. Прессекретар російського диктатора володимира путіна дмитро пєсков заявив, що Медведчук не є громадянином росії.

Українські Національні Новини

Суспільство