ukenru
natsgvardiya-nese-sluzhbu-u-posilenomu-rezhimi-u-zolotomu-4

Нацгвардія несе службу у посиленому режимі у Золотому-4

 • 11112 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Національна гвардія продовжує нести службу у посиленому режимі у районі ділянки розведення сил біля Золотого-4 Луганської області. Про це повідомляє пресцентр ООС, передає УНН.

"Триває дзеркальне розведення військ, що нині проходить на ділянці №2 поблизу Золотого-4 Луганської області. Для забезпечення правопорядку та спокою мирних жителів на зазначеній вище ділянці бійці Національної гвардії України разом із співробітниками Національної поліції України зі складу Об’єднаних сил несуть службу у посиленому режимі", - сказано у повідомленні.

Як зазначили у штабі, "кілька спільних піших нарядів гвардійців та поліцейських патрулюють вулицями Золотого-4". "Також, у населеному пункті задіяні цілодобові мобільні блокпости, дії яких спрямовані на забезпечення правопорядку", - йдеться у повідомленні.

"Місцеві, з осторогою, щоб не зврочити, все ж констатують відсутність стрілянини", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, 3 листопада УНН повідомили у пресцентрі ООС, що у районі розведення сил біля Золотого почався процес розмінування.

За даними пресцентру ООС, 1 листопада українська сторона завершила розведення сил та засобів у Золотому.

Процес розведення сторін триває протягом 30 днів та передбачає певний алгоритм дій для військовослужбовців та представників міжнародної моніторингової місії ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Політика