ukenru
nastupnoyi-seredi-uryad-rozglyane-plan-stvorennya-agenstva-z-pitan-povernennya-aktiviv

Наступної середи Уряд розгляне план створення Агенства з питань повернення активів

 • 7865 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. У наступну середу Уряд прийматиме рішення щодо плану заходів зі створення Агенства з питань повернення активів, після схвалення якого суспільство матиме змогу ознайомитися з деталізованим планом дій та заходів запуску агенства. Про це під час прес-конференції сказав новообраний директор Агенства з питань повернення активів Антон Янчук, передає кореспондент УНН.

"Якщо ми говоримо про перші кроки запуску: дорожню карту, план дій на перші сто днів роботи...все це буде охоплено програмним документом під назвою "план заходів зі створення агенства" , який, я маю всі сподівання, буде схвалений на наступному засіданні уряду у середу. Цей проект фізично вже існує, я маю всі сподівання, що сьогодні будуть завершені всі процедурні аспекти його узгодження в Міністерстві юстиції. Він буде надісланий на погодження до зацікавлених органів державної влади і, з огляду на існуючі процедури, є всі шанси, що він буде прийнятий урядом у наступну середу", - заявив А.Янчук.

Також він зазначив, що суспільство зможе відслудковувати деталізований покроковий план дій щодо створення агенства.

"Відповідно, суспільство у наступну середу побачить деталізований покроковий план дій з визначенням заходів, відповідальних виконавців, строків та індикаторів, за якими можна буде слідкувати, власне, яким чином створюється орган і чи дотримуються передбачені заздалегідь процедурні аспекти його створення", - зазначив він.

Нагадаємо, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів створене згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 року №104 як центральний орган виконавчої влади із спеціальним статусом, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.

Українські Національні Новини

Політика