ukenru
nastupnogo-roku-kolaboranti-khochut-provesti-referendum-schodo-priyednannya-khersonschini-do-rf

Наступного року колаборанти хочуть провести референдум щодо приєднання Херсонщини до рф

 • 125043 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Окупаційна влада "Херсонської військово-цивільної адміністрації" заявила, що наступного року має намір провести референдум щодо приєднання Херсонської області до росії. Про це в коментарі Reuters заявив колаборант кирило стремоусов, передає УНН.

Деталі

"До осені цього не станеться. Ми готуємо адміністративну систему, а потім ближче до наступного року подивимося. Оголосимо пізніше, коли планується якесь голосування, але це буде не сьогодні і не завтра, бо наше головне завдання – навести лад у Херсонській області", – заявив стремоусов.

Раніше колаборант повідомляв, що диктатор володимир путін проситиме внести Херсонську область до складу росії без референдуму.

Додамо

Як писав УНН, в захопленій Херсонській області шляхи виїзду на підконтрольні Україні території заблокували. Людей, які намагаються виїхати, ретельно фільтрують та повертають назад.

Крім того, повідомляли, що російські окупанти намагаються ввести рубль на Херсонщині, однак без успіху.

25 травня путін підписав указ, який передбачає спрощений порядок видачі російського громадянства мешканцям Запорізької та Херсонської областей України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП