nastupniy-samit-nato-bude-dlya-ukrayini-peremozhnim-danilov

Наступний саміт НАТО буде для України переможним - Данілов

 • 486172 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Наступний саміт НАТО, що відбуватиметься в США, буде для України переможним. Про це заявив секретар РНБО України Олексій Данілов в інтерв'ю Українському радіо, оприлюдненому у п'ятницю, передає УНН.

Данілов погодився з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою щодо результатів саміту НАТО.

Кулеба заявив, що не влаштовує тільки один момент, що в самому тексті комюніке саміту немає чітких слів, що Україну або запрошують до членства, або запросимо Україну умовно завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба про саміт у Вільнюсі: "Ми подолали психологічний бар'єр, Україну бачать членом НАТО"

Цитата

«Я погоджуюсь зі своїм колегою, у його трактуванні цього питання. Проте я впевнений, що наступний саміт, що відбуватиметься в наступному році в США, буде максимально переможним. Ми докладемо до цього максимум зусиль, але це спільна робота всього нашого суспільства. Це не завдання тільки якогось окремого міністра, це наше спільне завдання. Це велика робота, яку не треба боятися, тому що у світі немає нічого неможливого», - розповів Данілов.

Доповнення

Лідери країн НАТО на Вільнюському саміті у вівторок, 11 липня, оприлюднили підсумкове комюніке, у якому йдеться, що майбутнє України в НАТО, і вона отримає запрошення до вступу, коли всі країни-члени з цим погодяться, а також будуть виконані відповідні умови.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Польщі напали на українку із трьома дітьми - ЗМІ

     • 635956 переглядiв

    На Львівщині демонтували ще один радянський пам'ятник

     • 565330 переглядiв