ukenru
nastup-okupantiv-na-donbas-vtrativ-temp-britanska-rozvidka

Наступ окупантів на Донбасі втратив темп – британська розвідка

 • 109962 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Наступ російських окупантів на Донбасі втратив темп і значно відстає від графіку. Про це повідомило міноборони Великої Британії, інформує УНН.

Деталі

"Наступ росії на Донбасі втратив темп і значно відстав від графіку. Попри незначні початкові досягнення, рф не змогла досягти значних територіальних здобутків за останній місяць, зберігаючи водночас стабільно високий рівень виснаження", – ідеться у повідомленні.

Як зазначили британські розвідники, росія, ймовірно, втратила в Україні вже третину сухопутних бойових сил. Також, за їхніми даними, до подальших затримок можуть призвести: втрата розвідувальних дронів та обладнання для наведення мостів.

"Російські збройні сили все більше обмежуються скороченням своїх спроможностей, постійним низьким бойовим духом та зниженням боєздатності. Багато з цих спроможностей неможливо швидко замінити або відновити, і вони, ймовірно, будуть продовжувати перешкоджати операціям рф в Україні. За нинішніх умов навряд чи росія різко прискорить темпи просування протягом наступних 30 днів", – підсумувало відомство.

Нагадаємо

За даними Генштабу ЗСУ, окупанти продовжують перегруповувати війська, щоб здійснити наступ на Барвінкове та Слов’янськ.

Українські Національні Новини

Суспільство